Beton ciré op een boot: kan dat?

Geplaatst op

Het varen op een boot voorziet in een ideale invulling van vrije tijd en heeft een ontspannend karakter. De boot is als u er langer mee onderweg bent, zoals tijdens bootvakanties als een varend huisje te zien. Het is dan fijn als het interieur van de boot net zoveel plezier geeft als het varen zelf. In dat kader zijn er natuurlijk allerlei mogelijkheden om het interieur naar wens in te richten, zoals ook de badkamer als deze zich aan boord bevindt. Beton ciré vloeren zijn wat dat betreft geschikt om in de badkamer op een boot toe te passen. Het is wel belangrijk dat er dan aan een aantal voorwaarden wordt voldaan.

Voorwaarden plaatsing beton ciré

Een van de belangrijkste voorwaarden om beton ciré aan boord van een boot aan te brengen, is dat de ondergrond vormvast en volledig vlak dient te zijn. Indien dat nog niet het geval is, zijn er uiteraard mogelijkheden om ervoor te zorgen dat aan deze voorwaarden wordt voldaan. Het is namelijk zo dat bepaalde ondergronden eerst voorbewerkt dienen te worden, maar doorgaans is dat gemakkelijk op te lossen.

Stijlvolle luxe aan boord met beton ciré

Beton ciré staat in elk geval garant voor een stijlvolle luxe aan boord. Bovendien is het een hygiënische afwerking, omdat de uitvoering geheel naadloos plaatsvindt. Hierdoor ontstaat er in de beperkte ruimte die doorgaans aan boord beschikbaar is een bijzonder effect met de beleving van meer ruimtelijkheid. In de badkamer is beton ciré op de vloer ideaal, want de schoonmaak is door het ontbreken van voegen ook nog eens gemakkelijk te doen. Tevens geldt dat de hygiëne in dat opzicht eveneens ideaal is, want door de afwezigheid van voegen hoopt vuil zich niet op en krijgen schimmels en bacteriën geen kans om zich te nestelen.

Over ons

Lees de leukste blogs over sportvissen en doe er snel je voordeel mee!

Contactgegevens

Via info @ sportvissersschip.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden