Wat te doen bij een vriendenweekend in Amsterdam

Geplaatst op

Als je met je vrienden een weekend weg gaat in Amsterdam, dan ontkom je niet aan bepaalde activiteiten die je móét doen. In dit blog ontdek je wat voor alternatieven Amsterdam biedt voor een middagje sportvissen.

Boot & Canal Party Cruise

Er is geen Amsterdams vriendenweekend compleet zonder deze elegante stad vanaf het water te zien, en wat is een betere manier dan met een drankcruise en misschien een stripper. Je bent immers op een vriendenweekend.

Zelf een bootje huren in Amsterdam

Doe je het liever rustig aan? Bijvoorbeeld omdat iedereen al aan de vriendin of vrouw zit? Dan kun je altijd zelf een bootje huren amsterdam bij Adams Boats. Het biedt enorme vrijheid en je kunt zelf bepalen waar je langs vaart, of wat je overslaat. In Amsterdam mag je zelf met een bootje varen, zolang je je aan bepaalde regels houdt. De bootjes gaan niet harder dan 5 km/u, je mag geen harde muziek draaien en de bestuurder moet nuchter blijven.

Ga op stap, de keuze is reuze

Amsterdam is één van de weinige Europese steden waar prostitutie en cannabisgebruik legaal zijn. Het Red Light District, oftewel de Wallen, is dan ook een must-see met je vrienden. Bezoek een peepshow of struin eindeloos rond door de buurt. Er is echter veel meer in deze mooie stad dan de beroemde neonlichten. Het Amsterdamse nachtleven is ook beroemd om het Leidseplein, waar je een mooie selectie van verschillende pubs en bars vindt, zodat je een aantal van de beste bieren van het Europa kunt proeven.

Bezoek de Heineken brouwerij

Zoals iedere Nederlander wel weet, staat de Heineken brouwerij in Nederland. Het inmiddels wereldwijd bekende merk biedt interessante rondleidingen door de brouwerij: de Heineken Experience. Ga je liever voor een wat kleinere brouwerij? Dan kun je altijd nog naar Brouwerij ’t IJ.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees de leukste blogs over sportvissen en doe er snel je voordeel mee!

Contactgegevens

Via info @ sportvissersschip.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden