Wat zijn de voordelen van goede visvoeding?

Geplaatst op

In deze tekst gaan we je meer vertellen over hoe het mogelijk is om je vissen gezond te houden. Dit laatste is natuurlijk erg belangrijk omdat je sowieso graag wilt dat je mooie dieren in je aquarium gezond blijven. Ook kinderen gaan zich hechten aan vissen. Natuurlijk is het ook mogelijk dat je professioneel vissen kweekt. Dan is er ook veel informatie in deze blog te vinden over hoe je de vissen gezond kunt houden.

Hatchery feed voor je vissen

Laten we maar direct in huis vallen met de beste tips uit deze blog: AlgaSpring produceert en levert hoge kwaliteit op algen gebaseerde diëten. Vissen smullen hiervan. 

Hun voeding heet: Hatchery feed. De producten die ze maken zijn van Nederlandse topkwaliteit en bevatten alle essentiële stoffen die vissen nodig hebben om te ontwikkelen en gezond te blijven 

Hoe wordt de voeding geproduceerd?

Het voordeel van Hatchery feed is dat wordt geproduceerd op een eco-vriendelijke manier. 

Er worden dus geen pesticiden of iets dergelijks gebruikt. Men boort een gat en onttrekt daar oud zeewater uit dat niet vervuild is. 

Het voedsel is GMP+ gecertificeerd. Dat betekent dat het 100% veilig is en dat je het dus gerust aan je vissen kunt voeren. Dit topproduct wordt ontwikkeld door een team van microbiologen en experts op het gebied van aquacultuur. Zij garanderen dan ook een hoogwaardige kwaliteit.

Wat heeft het voor voordelen?

Wanneer we kijken naar de praktijk van het voederen met het hierboven genoemde product, dan wordt het direct duidelijk dat er heel veel vissen in Europa al extra goed ontwikkeld zijn en gezond blijven nadat ze geruime tijd dit voedsel gegeten hadden. Je ziet dat de overlevingskans en de stressbestendigheid met sprongen vooruit gaat. Overal waar erkende voedselveilige faciliteiten in bedrijf zijn, zul je Hatchery feed kunnen vinden. 

Wil je meer weten over dit geweldige product, dan raden we jou zeker aan om te kijken op Algaspring.nl. 

Gerelateerde berichten

De leukste plekken om te vissen in nederland

Wie zegt dat vissen in Nederland saai is heeft het mis. Ook in ons landje zwemmen mooie, grote en sterke vissen. Deze kunnen gevangen worden door het...

Lees meer

Over ons

Lees de leukste blogs over sportvissen en doe er snel je voordeel mee!

Contactgegevens

Via info @ sportvissersschip.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden