De leukste bedrijfsuitjes op het water

Geplaatst op

De zomer is in aantocht en dat maakt dat bedrijfsuitjes in de open lucht eindelijk weer een optie zijn. Een actieve dag op het water met als afsluiting een lekkere BBQ; daar worden je collega’s gelukkig van! In deze blog geven we je een aantal leuke ideeën voor bedrijfsuitjes op het water.

Zeevissen

Neem je collega’s mee op een avontuur op de Noordzee! Je stapt met z’n allen aan boord en maakt je klaar voor een dagje makreelvissen of kabeljauwvissen. Terwijl de hengels uithangen kun je gezellig met elkaar kletsen en genieten van een drankje. Zodra er iemand beet heeft is het alle hens aan dek om te zien hoe groot de gevangen vis is.
Aan het einde van de dag leer je hoe je de vis moet schoonmaken en gaat hij vervolgens op de bakplaat. Heb je niets gevangen? Geen nood, er zijn ook voldoende andere lekkere hapjes om de dag mee af te sluiten!

Zeilen

Ga je liever wat actievers doen? Zeilen is een erg leuk alternatief voor als je toch het water op wilt, maar niet houdt van kabeljauw of makreel! Als je gaat zeilen krijg je van de professional op locatie eerst wat instructies, daarna kunnen jullie aan boord. Een klein groepje krijgt elk zijn eigen zeilboot. Als de trossen los gaan, kan het feest beginnen. Iedereen kan op zijn eigen tempo varen, dus zet de snelheidsduivels en de dobberaars niet in dezelfde boot!

Wie is de mol-bedrijfsuitje op het water

Wil je genieten van een bedrijfsuitje op het water en vind je het leuk als je collega’s elkaar nóg beter leren kennen? Dan is het Wie is de mol-bedrijfsuitje op het water een erg leuk idee! Het is de perfecte manier om te ontdekken of die ene collega nu wel of geen pokerface heeft terwijl je geniet van het mooie weer.
Tijdens verschillende activiteiten op het water zoals banaanvaren, drakenbootvaren, vlagseinen en vlotbouwen zal één van jullie proberen de boel te dwarsbomen. Ook dit bedrijfsuitje sluit je natuurlijk af met een ontspannende borrel en BBQ. Hier zullen je collega’s nog lang over blijven praten en lachen!

Gerelateerde berichten

De vele opties van het IJsselmeer

Het IJsselmeer ontstond door het afsluiten van een deel van de Zuiderzee dat vernoemd is naar de rivier die erin uitmond: de IJssel.  Op het...

Lees meer

5 bezienswaardigheden in Rotterdam

Rotterdam is een stad die vernieuwing ademt. De meeste gebouwen zijn dan ook niet oud, en dat maakt dat deze stad bol staat van de architectonische...

Lees meer

De mooiste plekken in Amsterdam vanaf het water

Er komen jaarlijks miljoenen toeristen naar Amsterdam om de hoogtepunten van de hoofdstad te bekijken. Door het grachtennetwerk biedt het water een...

Lees meer

Over ons

Lees de leukste blogs over sportvissen en doe er snel je voordeel mee!

Contactgegevens

Via info @ sportvissersschip.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden