Muziek, optredens, vrijmarkten en dansfeesten: tijdens Koningsdag op 27 april is er door heel Nederland weer van alles te beleven. Wil je makkelijk door de stad navigeren en alles op een unieke manier meemaken? Huur een sloep in Amsterdam en geniet vanaf het water van de feestelijke sfeer. Sloepdelen verhuurt ook boten in Haarlem, Leiden of Utrecht.

Geniet vanuit je bootje met vrienden of familieleden van Koningsdag 2018. De sloepen van Sloepdelen zijn geschikt tot 12 personen en zijn eenvoudig te besturen. Je hebt geen vaarbewijs nodig. Reserveer je boot online of per mail en stap in bij één van de centraal gelegen opstapplaatsen. Je krijgt van ons een vaarkaart mee zodat je geen enkel hoogtepunt hoeft te missen. Amsterdam heeft speciaal voor Koningsdag een unieke Koningsroute uitgezet voor boten.

boten koningsdag amsterdam

In de bootjes kun je comfortabel zitten en er is voldoende ruimte om je etenswaren of kleding kwijt te kunnen. Door de elektrische motor is de sloep fluisterstil, met de accu kun je tot 14 uur lang door de stad varen. De robuuste constructie zorgt ervoor dat de sloep wel tegen een stootje kan in het drukke vaarverkeer. Tussendoor kun je probleemloos aanmeren bij een mooi terrasje. De lijnen van het bootje zijn wel enigszins ingekort, zodat ze niet in de aandrijving komen.

Voor Koningsdag 2018 hebben we nog een beperkt aantal sloepen beschikbaar in zowel Amsterdam, Utrecht, Haarlem en Leiden. Je kunt je bootje een aantal uren huren, daarnaast hebben we speciaal voor Koningsdag in Amsterdam een unieke actie zodat je de hele dag kunt rondvaren. In Amsterdam vaar je de hele dag rond voor slechts €625,- (leden van Sloepdelen voor €500,-). Mail naar amsterdam@sloepdelen.nl om een sloep te reserveren voor Koningsdag. Voor de steden Haarlem, Leiden en Utrecht reserveer je bootje voor Koningsdag eenvoudig en snel via de website. Bekijk voor meer informatie over Koningsdag en de tarieven de website: https://sloepdelen.nl/.